Please enable javascript in your browser to view this site!

 

Over het concept

 
 
20180512_115316.jpg

6 BIJEENKOMSTEN PER JAAR

Tijdens een bijeenkomst geef ik telkens een les/presentatie geven. Dit kan gaan over techniek, software, materiaal, handige apps, tips 'n tricks, een visie, fotobewerking, een (foto)bespreking, etc.  De lessen zijn zo opgesteld en zo afwisselend dat ieder op zijn niveau er iets aan heeft en het niet verveelt. 

GOED OM WETEN
Er wordt van iedere les een video gemaakt en deze komt dan achteraf op de website. Indien je een les niet aanwezig kan zijn, kan je die achteraf nog bekijken en mis je dus niets!

Kan je geen enkele les aanwezig zijn dan is een online lidmaatschap misschien iets voor jou? Op die manier kan je vanop afstand alle lessen volgen en ook van alle voordelen genieten!

 
20180315_201254.jpg

EEN SOCIAAL KADER

Het is niet de bedoeling dat je naar de les komt en dat ik je daarna naar huis stuur. De locaties zijn toegankelijk van 18.30u tot 23.00u. Zelf geef ik van 19.30 tot 21.30 les. en de overige tijd vul ik graag in met gezellig samenzijn; iets samen drinken en een praatje maken.

Nieuwe vrienden maken is ook belangrijk en van elkaar kan je ontzettend veel leren!

 
20180327_183331.jpg

LIVE SESSiES

Iedere maand organiseer ik een  live sessies waar ik jullie vragen beantwoord, waar ik wat over beeldbewerking toon en waar ik wat resultaten van mijn reizen bespreek. Achteraf worden de video's op dit platform gepubliceerd. 

 
J50_8996.jpg

EXTRA

  • Vrije opdrachten & Inspiratie zodat je telkens weet wat (en waar) te fotograferen.

  • Een persoonlijke hulplijn. Tijdens de bijeenkomsten krijg je de kans om mij persoonlijk vragen te stellen.

  • Een intern platform op Facebook waar we elkaar met foto's inspireren.

  • Jaarlijks wordt er een gezellige daguitstap gepland om samen te fotograferen en elkaar nog beter te leren kennen.

  • 50% korting op het aanbod van online cursussen op www.oogvoorbeeld.com

  • Leden krijgen als eerste de kans om zich op een workshop in te schrijven.

 
J85_1541-bewerkt.jpg

LOCATIES

  • Momenteel gaat de Fotoschool op drie locaties door; Laarne, Oostkamp en Lubbeek. De inschrijvingen voor het eerste jaar in Laarne en Lubbeek zijn intussen al begonnen.

  • Er worden maximum, per locatie, 40 leden toegelaten. Dit houdt natuurlijk in dat het in die zin afwijkt van een fotoclub dat enkel ik vooraan zal staan praten. Vragen stellen, kan natuurlijk en daar wordt ook extra tijd voor uitgetrokken.

 
_J138375-bewerkt-Edit.jpg

JAARLIJKS LIDGELD

  • Voor een jaarlijkse prijs van 185,- euro word je geïnspireerd en gemotiveerd binnen een gezellige sfeer omringd door gelijkgezinden en vrienden!